Skip to content

Verloskundigenpraktijk Eva in Rotterdam-West

Verloskundige in Rotterdam-West

Bij Eva Verloskundigen staan we graag voor u klaar als u op zoek bent naar een ervaren verloskundige in Rotterdam-West. Zo weet u zeker dat u gedurende de zwangerschap én tijdens de geboorte van uw baby kunt rekenen op de beste persoonlijke zorg. Natuurlijk kunt u daarbij 24/7 gebruik maken van onze diensten en voorzien we u van een professionele en behulpzame ondersteuning.
Zo weet u zeker dat u uw zwangerschap kunt beleven als een bijzondere en fijne periode.

Als u zwanger bent, wilt u natuurlijk niets aan het toeval overlaten. Daarom bent u bij onze verloskundige in Rotterdam-West al vanaf een vroeg stadium in de zwangerschap welkom. Deze eerste controle staat in het teken van een uitgebreid gesprek. Daarin worden er vragen gesteld over uw gezondheid, leefomstandigheden en het verloop van een eventuele eerdere bevalling. Zo kunnen we u straks de ondersteuning bieden die u nodig heeft.

Binnen onze verloskundigenpraktijk maken we tevens graag een termijnecho. Dit kan bij zwangerschappen vanaf 10 weken. Ook voor het laten maken van een pretecho in Rotterdam staan we voor u klaar. Binnen onze praktijk beschikken we over ervaren echoscopisten. Een pretecho kan het geslacht van uw baby bepalen. Dit gebeurt aan de hand van 2D beelden.

Verloskundige omgeving Rotterdam

Natuurlijk voorzien we u tijdens het intakegesprek ook van goede adviezen omtrent het voeding en leefpatroon tijdens de zwangerschap. Als u tussen de 10-14 weken zwanger bent, kunnen we direct overgaan tot het maken van een termijnecho. Dit geeft duidelijkheid over de datum waarop u uw kindje kunt verwachten. Bij Eva Verloskundigen staan we graag voor u klaar als u op zoek bent naar persoonlijke verloskundige zorg in Rotterdam.

Als verloskundige voor de omgeving Rotterdam kunt u natuurlijk ook op onze zorg rekenen als het moment van bevallen daar is. Daarbij voorzien we u graag van de informatie die u nodig heeft, Dit kan advies op het gebied van eventuele pijnbestrijding zijn, maar ook een bel advies. Uiteraard staan we 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Ook na de geboorte kunt u rekenen op onze persoonlijke hulp.

Verloskundige Rotterdam West

Als verloskundige in Rotterdam-West komen we in de week na de bevalling bij u thuis. Dit om diverse controles en de hielprik bij de baby uit te kunnen voeren. Uiteraard voorzien we u daarbij ook van waardevol advies omtrent het consultatiebureau en een eventuele nacontrole bij onze verloskundige in Rotterdam-West. Bij Eva Verloskundigen staan we dan ook graag voor u klaar als u op zoek bent naar een ervaren en betrokken verloskundige in Rotterdam-West.

Heeft u een spoed situatie?

Bel dan ons spoednummer: