Skip to content

Pretecho Rotterdam

Pretecho laten maken in Rotterdam

Voor het laten maken van een pretecho in Rotterdam bent u bij Eva Verloskundigen van harte welkom. Binnen onze praktijk werken we met ervaren echoscopisten die uw kindje op perfecte wijze in beeld kunnen brengen. Het laten uitvoeren van een pretecho kan natuurlijk ook als u het geslacht van uw kindje wilt laten bepalen. Binnen onze verloskundigenpraktijk staan we dan ook graag voor u klaar.

Het laten maken van een pretecho in Rotterdam kan verschillende redenen hebben. De meeste zwangere vrouwen maken gebruik van een pretecho als ze willen weten of hun kindje een jongen of een meisje is. Deze echo wordt in veel gevallen uitgevoerd met een 2D techniek en in een zwart-wit gekleurd beeld. Het laten maken hiervan gebeurt meestal bij zwangerschappen tussen de 15 en 16 weken oud. vanaf deze periode kan de echoscopist bepalen welk geslacht uw kindje heeft.

De beelden van de geslachtsbepaling in onze praktijk in Rotterdam krijgt u vervolgens mee als foto of video. Zo ontstaat er een dierbare herinnering voor later. Ook het laten maken van een 3D echo in Rotterdam is mogelijk binnen onze verloskundigenpraktijk. Deze pretecho bestaat uit stilstaande beelden die worden weergegeven in perspectief en kleur. Als het ware wordt deze opgebouwd uit meerdere 2D beelden.

3D pretecho laten maken omgeving Rotterdam

Onze verloskundige in Rotterdam staat graag voor u klaar als u een pretecho wilt laten maken als u zwanger bent. Dit kan na overleg zelfs in het bijzijn van uw partner of de aanstaande opa en oma. Als u graag live beelden van uw ongeboren kindje wilt zien, dan is dit ook mogelijk. Onze verloskundige in Rotterdam-West maakt dan live beelden van uw kindje.

De beelden zijn zeer helder en laten verschillende gelaatsuitdrukkingen en details van uw baby zien. Hierbij kunt u denken aan duimzuigen, geeuwen of zelfs glimlachen. Een 4D pretecho in Rotterdam vormt een prachtig beeld dat niet alleen tijdens de zwangerschap dierbaar is, maar ook in de periode daarna.

Pretecho Rotterdam

Deze pretecho kun u vanaf een zwangerschap van 25 weken laten maken bij onze verloskundige in Rotterdam-Zuid. Een pretecho kunt u dus laten maken om het geslacht van uw kindje te weten te komen, maar kan ook worden uitgevoerd als u meer details van de baby wilt zien. Bij Eva Verloskundigen staan we dan ook graag voor u klaar als u graag een pretecho wilt laten maken in Rotterdam.

Heeft u een spoed situatie?

Bel dan ons spoednummer: