Geslachtsbepaling Rotterdam

Geslachtsbepaling in Rotterdam bij Eva Verloskundigen

Als u graag een geslachtsbepaling wilt laten uitvoeren aan de hand van een echo in Rotterdam, dan staat Eva Verloskundigen graag voor u klaar. Binnen ons team hebben we de beschikking over ervaren verloskundigen en echoscopisten. Aan de hand van onze moderne apparatuur, is een geslachtsbepaling in Rotterdam vrijwel altijd succesvol.

Bij Eva Verloskundigen staan we dan ook graag voor u klaar. Als u in verwachting bent, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weten of een zoon of een dochter krijgt. Onze verloskundige in Rotterdam kan dit al constateren bij een zwangerschap tussen de 15 en 16 weken. In deze periode is de kans het grootst dat het geslacht van uw baby te zien is. De geslachtsbepaling in Rotterdam kan op verschillende manieren worden uitgevoerd.

In de meeste gevallen maken we daarvoor gebruik van een 2D echo. Deze beelden worden uitgevoerd in zwart-wit en laten een doorsnede van uw ongeboren baby zien. Tussen de 15 en 16 weken zwangerschap kan het geslacht aan de hand van een 2D echo worden bepaald. Maar, ook het laten maken van een 3D echo in Rotterdam behoort tot de mogelijkheden als het gaat om het bepalen van het geslacht.

Echo voor geslachtsbepaling omgeving Rotterdam

3D en 4D beelden bieden meer perspectief en diepte. Daarnaast worden de live beelden in kleur weergegeven zodat u een realistisch beeld van uw baby krijgt. Ook een 3D of 4D geslachtsbepaling in Rotterdam kan vanaf 15 weken zwangerschap worden uitgevoerd. Uiteraard krijgt u van onze verloskundige in Rotterdam-West na de echo de beelden mee naar huis.

Zo kunt u ze bewaren als dierbare herinnering, maar ook gebruiken om uw partner of de aanstaande opa en oma mee te kunnen verrassen. Een geslachtsbepaling laten uitvoeren in Rotterdam geeft nog meer voordelen. Goede voorbeelden hiervan zijn de inrichting van de kinderkamer, het bedenken van een passende naam of de aanschaf van babykleding. Bovenal is het natuurlijk leuk om alvast op de hoogte te zijn of u trotse ouders wordt van een zoon of een dochter.

Geslachtsbepaling Rotterdam

Als u een pretecho wilt laten maken in Rotterdam kunt u rekenen op onze persoonlijke en behulpzame zorg. Onze verloskundige in Rotterdam-Zuid doet er alles aan om het geslacht van uw kindje te kunnen onthullen. Soms komt het voor dat uw baby in een verkeerde positie ligt om het geslacht te kunnen zien. Juist dan kan het helpen om even te bewegen. Binnen onze verloskundigenpraktijk nemen we dan ook graag alle tijd als het gaat om een geslachtsbepaling in Rotterdam.

Menu