Skip to content

Verloskundige Rotterdam-Zuid

Verloskundige in Rotterdam-Zuid

Voor een ervaren en behulpzame verloskundige in Rotterdam-Zuid staan we graag voor u klaar. Vanuit onze verloskundigenpraktijk voorzien we u van de persoonlijke zorg die u nodig heeft tijdens uw zwangerschap. Daarbij nemen we zowel een adviserende als controlerende rol op ons, zodat u uw zwangerschapsperiode op een aangename manier beleeft.

Bij Eva Verloskundigen bent u dan ook van harte welkom als u op zoek bent naar een verloskundige in de omgeving van Rotterdam. Uw zwangerschap is een prachtige periode waarin er veel veranderd. Niet alleen op lichamelijk gebied, maar ook binnen uw leefsituatie. Juist dan is het fijn als u kunt rekenen op een persoonlijke en professionele ondersteuning. Als verloskundige in Rotterdam-Zuid staan we voor u klaar vanaf het begin van uw zwangerschap. Tijdens het intakegesprek informeren we u over de mogelijkheden met betrekking tot het laten maken van een pretecho in Rotterdam in een later stadium van uw zwangerschap.

Natuurlijk voorzien we u desgewenst ook van adviezen en de benodigdheden die u nodig heeft tijdens de bevalling. Ook voor vervolgcontroles en een prenataal onderzoek bent u bij onze verloskundige in Rotterdam-Zuid van harte welkom. Zo gaat u vol vertrouwen en op een fijne manier een gelukkige periode tegemoet.

Professionele verloskundige in Rotterdam-Zuid

Zeker als u voor het eerst zwanger bent komt er veel op u af. Daarom beperkt onze zorg zich niet alleen tot het uitvoeren van de nodige testen en controles. Ook voor een professioneel advies over bijvoorbeeld zwangerschapsklachten kunnen we u van de juiste ondersteuning voorzien. In de aanloop naar de bevalling bent u binnen onze praktijk ook van harte welkom voor een geslachtsbepaling in Rotterdam.

Dit kan al bij een zwangerschap die tussen de 10 en 15 weken oud is. Als verloskundige in Rotterdam-West zijn we ook gespecialiseerd in het maken van 2D, 3D en 4D echo’s. Een 3D echo laten maken in Rotterdam gebeurt in de laatste fase van de zwangerschap. Uw baby heeft dan meer ruimte en er is voldoende vruchtwater aanwezig voor een goed beeld. Natuurlijk kunt u ook van onze diensten gebruik maken vlak voor of tijdens de bevalling. Daarvoor zijn we 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Verloskundige Rotterdam Zuid

Ook na de bevalling staat onze verloskundige in Rotterdam-Zuid voor u klaar met een eventuele nacontrole. Zo kunt u onbezorgd en optimaal genieten van een prettige kraamperiode. Bij Eva verloskundigen voorzien we u van de zorg die u nodig heeft als u op zoek bent naar een ervaren verloskundige in Rotterdam-Zuid.

Heeft u een spoed situatie?

Bel dan ons spoednummer: