Skip to content

Verloskundigenpraktijk in Rotterdam

Ervaren verloskundige in Rotterdam

Als u zwanger bent en zoekt naar een ervaren verloskundig in Rotterdam, dan staat Eva Verloskundigen graag voor u klaar. Onze zorg kenmerkt zich door een persoonlijke en behulpzame ondersteuning. Zo zorgen we er samen met u voor dat de zwangerschap én de periode daarna op een prettige wijze verloopt. Onze service is natuurlijk 24/7 beschikbaar. Zo kunt u altijd rekenen op de zorg die u nodig heeft tijdens de zwangerschap.

Al vanaf het eerste moment van zwangerschap verandert er veel in uw lichaam. Daarnaast moeten er ook veel praktische zaken geregeld worden om de zwangerschap én de geboorte goed te kunnen laten verlopen. Juist dan is het fijn als u kunt vertrouwen op een ervaren verloskundige in de omgeving van Rotterdam. Als deskundige verloskundige in Rotterdam-West staan we niet alleen tijdens de geboorte voor u klaar.

Uiteraard voeren we ook de nodige controles en echo’s uit. Hierbij kunt u denken aan een 3D of 4D echo. Ook het laten maken van een pretecho in Rotterdam behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. In een vroeg stadium van uw zwangerschap nodigen we u graag uit voor een intake gesprek. Op deze manier krijgen we meer inzicht in leefsituatie en uw medische geschiedenis.

Verloskundige omgeving Rotterdam

Natuurlijk voorzien we u tijdens het intakegesprek ook van goede adviezen omtrent het voeding en leefpatroon tijdens de zwangerschap. Als u tussen de 10-14 weken zwanger bent, kunnen we direct overgaan tot het maken van een termijnecho. Dit geeft duidelijkheid over de datum waarop u uw kindje kunt verwachten. Bij Eva Verloskundigen staan we graag voor u klaar als u op zoek bent naar persoonlijke verloskundige zorg in Rotterdam.

Maar, ook als u op zoek bent naar een verloskundige in Rotterdam-Zuid staan we voor u klaar. Ook voor een prenataal onderzoek en vragen over zwangerschapsklachten geven we u de ondersteuning die u nodig heeft. Daarnaast bent u bij ons ook van harte welkom als u het geslacht van uw kindje wilt laten bepalen. De geslachtsbepaling gebeurt binnen onze praktijk aan de hand van een 2D echo.

Verloskundige Rotterdam

Als verloskundige in Rotterdam-West komen we in de week na de bevalling bij u thuis. Dit om diverse controles en de hielprik bij de baby uit te kunnen voeren. Uiteraard voorzien we u daarbij ook van waardevol advies omtrent het consultatiebureau en een eventuele nacontrole. Bij Eva Verloskundigen staan we dan ook graag voor u klaar als u op zoek bent naar een ervaren en betrokken verloskundige in Rotterdam-West.

Heeft u een spoed situatie?

Bel dan ons spoednummer: