Skip to content

Verloskundigenpraktijk in Ijsselmonde

Verloskundigenpraktijk nabij IJsselmonde

Bent u in verwachting en woont u in de buurt van Ijsselmonde? Dan is de EVA Verloskundigenpraktijk nabij Ijsselmonde de beste plek om u in te schrijven. EVA Verloskundigenpraktijk opereert in Rotterdam en omgeving. Het is belangrijk dat u in een verloskundigenpraktijk in de buurt kiest. Zo hoeft u niet ver te reizen voor de controles en kan de verloskundige in spoedgevallen binnen de kortste keren bij u in huis zijn. Lees gauw verder waarom de EVA Verloskundigenpraktijk nabij Ijsselmonde een goede keuze is voor uw zwangerschap, bevalling en kraamperiode.

Tijdens de zwangerschap

Bent u zwanger? Maak dan gelijk uw eerste afspraak bij EVA Verloskundigenpraktijk nabij Ijsselmonde voor een controle. Er kan direct worden gezien hoe het met de zwangerschap gaat en u kunt ingepland worden voor volgende controles. Tijdens de eerste controle maakt u kennis met de verloskundigenpraktijk en de verloskundige. U krijgt informatie over de zwangerschap, kunt al uw vragen stellen en wordt voorzien van de nodige informatiefolders.
Tijdens uw zwangerschap kunt u altijd contact opnemen met de verloskundigenpraktijk. Heeft u vragen of klachten? Schroom dan niet om contact op te nemen. De verloskundigenpraktijk is maar liefst 24 uur per dag voor u beschikbaar.

Verloskundigenpraktijk Ijsselmonde

De bevalling

Wanneer u niet medisch bent verklaard, kunt u zelf bepalen waar u wilt bevallen. U gaat samen met uw verloskundige een geboorteplan opstellen. Hierin komt te staan waar u wilt bevallen, welke pijnbestrijding je wilt gebruiken en nog meer belangrijke informatie. Wanneer de bevalling zich aandient, kunt u gelijk de verloskundige inschakelen. De verloskundige komt wanneer de bevalling goed op gang is en helpt u tijdens het gehele bevalling en erna.

De kraamperiode

Ook regelt u samen met de EVA Verloskundigenpraktijk de tijd na de bevalling. Hoe wilt u het aanpakken tijdens de kraamperiode en welke hulp wilt u inschakelen? Samen kunt u een goed plan opstellen en wanneer uw zoon of dochter is geboren, kan direct de kraamverzorger op de stoep staan. Bij EVA Verloskundigenpraktijk wordt zowel aan de zwangerschap, de bevalling als de kraamperiode gedacht. Zo hoeft u niet bij verschillende bedrijven services af te nemen. U geniet van de beste zorg en aandacht zowel tijdens als na de zwangerschap.

Bent u zwanger en woonachtig rondom Ijsselmonde? Dan is EVA Verloskundigenpraktijk nabij Ijsselmonde de beste keuze voor u. Maak direct een afspraak voor de eerste echo en maak kennis met de verloskundigen van deze praktijk. U geniet van persoonlijke aandacht, een goede service en een goede bereikbaarheid bij EVA Verloskundigen nabij Ijsselmonde.

Heeft u een spoed situatie?

Bel dan ons spoednummer: