Skip to content

Verloskundigenpraktijk Pendrecht

De verloskundigenpraktijk EVA in Pendrecht

Heeft u net ontdekt dat u zwanger bent? Dan is het verstandig om zo snel mogelijk een verloskundigenpraktijk bij u in de buurt te zoeken. Bent u woonachtig in Rotterdam of omgeving? Dan is EVA Verloskundigenpraktijk de beste plek voor u. Hier staan we 24 uur per dag voor u klaar en kunt u zowel tijdens de zwangerschap als tijdens de kraamperiode worden geholpen. Lees gauw verder wat u van de EVA verloskundigenpraktijk in Pendrecht kunt verwachten

Zwangerschapscontroles

Tijdens uw zwangerschap is het belangrijk om de voortgang van de zwangerschap goed bij te houden. Dit wordt door middel van zwangerschapscontroles gedaan. Wanneer uw zwangerschap volgens de normen verloopt, kunt u gewoon bij de verloskundigenpraktijk terecht voor de echo’s. U kunt in Pendrecht terecht voor uw eerste zwangerschapscontrole en vervolgens de vervolgafspraken plannen. U geniet van hulp en informatie en wordt vriendelijk geholpen tijdens deze afspraken. Ook is uw partner en vrienden of familie van harte welkom om een afspraak bij te wonen.

Verloskundigenpraktijk Pendrecht

Zwangerschapsklachten

De zwangerschap is iets prachtigs, maar het gaat ook gepaard met de nodige kwaaltjes en zwangerschapsklachten. Dit hoeft vaak niets te betekenen, maar het is fijn dat u toch met vragen altijd bij iemand terecht kan. Bij EVA Verloskundigenpraktijk in Pendrecht kunt u 24 uur per dag terecht met vragen over zwangerschapsklachten. U kunt telefonisch contact opnemen, langskomen, maar ook kan de verloskundige bij jou aan huis komen of kunt u worden doorverwezen naar het ziekenhuis.

De bevalling

Is de zwangerschap niet medisch? Dan mag u zelf bepalen waar u wilt bevallen. Veel vrouwen vinden het fijn om in een vertrouwde omgeving te bevallen en kiezen voor een thuisbevalling. Ook kunt u er voor kiezen om in een kraamhotel te bevallen of in het ziekenhuis. Samen met uw verloskundige maakt u een geboorteplan met hoe u de bevalling voor u ziet. Uw verloskundige helpt u met de voorbereiding van de bevalling en komt ter plaatse wanneer de bevalling gaande is.

Bij de EVA Verloskundigenpraktijk in Pendrecht kunt u altijd terecht met al uw vragen rondom de zwangerschap en kunt u altijd een afspraak maken wanneer u zwanger bent. U geniet van een persoonlijke en professionele service in de omgeving van Rotterdam.

Heeft u een spoed situatie?

Bel dan ons spoednummer: