Skip to content

Kraamzorg Rotterdam

Kraamzorg Rotterdam Zuid

Wil je verzekerd zijn van een goede kraamzorg in Rotterdam Zuid? Tijdens jouw kraamtijd staan onze specialisten voor je klaar! Wij zorgen voor een uitstekende samenwerking tussen verloskundige en kraamverzorgster. Bovendien merk je aan onze kraamzorg in Rotterdam-Zuid terug dat wij daadwerkelijk een hart voor onze cliënten hebben. Al onze kraamverzorgsters gaan enthousiast en deskundig te werk. Ben je benieuwd of een van onze kraamverzorgsters de perfecte match is om jou kraamzorg in Rotterdam Zuid te verlenen? Neem dan contact op voor een intakegesprek.

Kraamzorg in Rotterdam Zuid, hoe werkt dat?

Wil jij dat wij de kraamzorg in Rotterdam Zuid verzorgen? Dan plannen we tussen week 27 en week 30 van je zwangerschap een intakegesprek met je in. Gedurende dit gesprek kunnen wij je alles over ons werk vertellen en kun je nagaan of er een klik is. De kraamverzorgster bepaalt samen met jou wat haar taken zijn. Als onderdeel van de kraamzorg in Rotterdam Zuid krijg je advies, maar de kraamverzorgster kan je ook helpen bij de verzorging van jou en je baby. Bovendien kan de kraamverzorgster eventueel zelfs de dagelijkse huishouding verzorgen.

Door middel van kraamzorg in Rotterdam Zuid zorgen we ervoor dat jij na de kraamperiode helemaal klaar bent om de zorg van je kindje vol vertrouwen voort te zetten. Als de bevalling goed verloopt, heeft de kraamzorg in Rotterdam Zuid een basisomvang van 49 uur. Daar kunnen enkele uren bijkomen of juist afgaan, afhankelijk van je persoonlijke situatie. Goed om te weten is dat alle verzekeraars onze zorg vergoeden. Bovendien zijn we HKZ-gecertificeerd.

Kraamzorg Rotterdam Zuid

Een goede voorbereiding op kraamzorg in Rotterdam Zuid

Het intakegesprek vindt doorgaans tussen de 27 en 30 weken zwangerschap plaats. Maar ook zijn er twee andere momenten waarop we de kraamzorg in Rotterdam Zuid bespreken. Dit doen we op de dag van de bevalling, en op de derde of vierde dag na de bevalling. Niet alles is namelijk al van tevoren duidelijk. Door meerdere momenten in te plannen, weten we precies hoe we de kraamzorg in Rotterdam Zuid invulling moeten geven. In het kraamzorgdossier leggen we precies vast welke zorg je krijgt en waarom. Zo kunnen we de zorg achteraf ook goed toetsen, om te beoordelen hoe het is verlopen.

Plan een intakegesprek met ons in

Ben je benieuwd wat jij van je kraamverzorgster kunt verwachten? Of ben je benieuwd of er sprake is van een klik? Plan dan een intakegesprek met ons in! Het intakegesprek vindt doorgaans bij jou thuis plaats. Heb je al eerder kraamzorg van ons ontvangen? Dan kan het intakegesprek ook telefonisch plaatsvinden.

Heeft u een spoed situatie?

Bel dan ons spoednummer: