Skip to content

Kraamzorg Rotterdam

U zoekt naar kraamzorg in Rotterdam?

Bent u op zoek naar kraamzorg in Rotterdam? U bent van harte welkom bij Eva Verloskundigen. Verwacht u uw eerste kindje of heeft u al vaker een zwangerschap meegemaakt? In ieder geval feliciteer ik u van harte. Het is fantastisch om een baby te krijgen. Er gaan in deze periode veel gevoelens door u heen. Blijdschap, verwarring en zo kunnen de emoties elkaar afwisselen. Heeft u een positieve zwangerschapstest, dan moet er daarna veel geregeld worden. Professionele begeleiding is daarbij onmisbaar. Ik sta graag voor u klaar om u te adviseren en coachen tijdens de zwangerschap, bij de bevalling en ook op het moment dat u in het kraambed ligt. Het is nodig om op tijd kraamzorg te regelen. Misschien heeft u een favoriet bureau waarbij u de kraamhulp wilt afnemen. Wacht dan zeker niet te lang. Ik kan u op dit gebied overigens ook van dienst zijn.

Professionele kraamzorg in Rotterdam

Uiteraard ben ik er zelf niet voor de kraamzorg. Natuurlijk kom ik als verloskundige regelmatig op bezoek als het kindje geboren is. Voor de dagelijkse kraamzorg heeft u echter een kraamverzorger nodig. Ik raad u aan om de kraamzorg te regelen voordat u 20 weken zwanger bent. Er zijn diverse opties om een kraambureau te zoeken. Ik sta ook graag voor u klaar als u een prettige en professionele kraamverzorger zoekt. Er is namelijk een nauwe en fijne samenwerking met kraamzorgbureau SARA. Als u het fijn vindt, dan ontzorg ik u graag en regel ik de kraamzorg voor tijdens de kraamtijd. Komt u binnenkort bij mij op het spreekuur en heeft u hier interesse in? Laat het zeker weten en ik regel een intake voor u bij SARA.

Kraamzorg Rotterdam

Intake voor kraamzorg in Rotterdam

Tijdens uw zwangerschap denkt u zeker niet in de eerste plaats aan de kraamzorg. Er zijn zoveel andere zaken die om uw aandacht vragen. U kijkt ongetwijfeld uit naar het moment van de eerste echo. U wilt binnenkort graag het hartje van uw baby horen. U denkt na over de bevalling. Misschien shopt u alvast wat leuke babykleertjes. De kraamzorg is pas voor na die tijd. Toch vindt er, zoals u begrijpt, tijdens de zwangerschap een intake plaats. U ontvangt dan informatie en er worden ook vragen aan u gesteld. Tijdens dit gesprek hoort u precies wat u van de kraamzorg mag verwachten. Uw persoonlijke wensen en voorkeuren worden genoteerd. Is de bevalling achter de rug, dan komt de kraamverzorger bij u aan huis. Dit is in de meeste gevallen voor 8 dagen. Deze zorg is er in de eerste plaats voor u en voor uw kindje. Er kunnen veel vragen leven. Zeker als het gaat om een eerste kindje. Een kraamverzorger is dan echt een baken in zee. Zij heeft veel ervaring met het verzorgen van pasgeboren baby’s. Daarnaast is er ook de nodige aandacht voor het huishouden. Tenslotte krijgt u tips en tools op het gebied van de verzorging van uw kindje.

Heeft u een spoed situatie?

Bel dan ons spoednummer: