Verloskundigenpraktijk Rotterdam

Verloskundigenpraktijk in Rotterdam met 24/7 bereikbaarheid

Heeft u een positieve zwangerschapstest? Meld u dan direct aan bij onze verloskundigenpraktijk in Rotterdam. Wij zijn aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV) en al onze verloskundigen staan ingeschreven in het kwaliteitsregister voor verloskundigen. Bij ons kunt u dus rekenen op kwalitatief hoogstaande zorg en wij zijn 24/7 bereikbaar voor het geven van deze zorg. Op deze website vindt u informatie over onze verloskundigenpraktijk in Rotterdam en kunt u alvast een beeld krijgen van wat u te wachten staat. Natuurlijk ontmoeten wij u en uw eventuele partner liever persoonlijk om jullie goed te kunnen begeleiden rondom de zwangerschap en de geboorte van jullie kindje. Maak gelijk een afspraak met één van onze verloskundigen in Rotterdam.

Controles bij verloskundigenpraktijk in Rotterdam

Zodra u de intake en de termijnecho heeft gehad in onze Verloskundigenpraktijk in Rotterdam kunt u nog een aantal vervolgcontroles verwachten. Zo wordt er bijvoorbeeld rond de 20 weken een structurele echo gemaakt. Naast medische echo’s is het ook mogelijk om in de praktijk in Rotterdam pretecho’s te laten maken. Zo kunt u een nog beter beeld krijgen van hoe uw baby er uitziet en krijgt u na de tijd foto’s mee als herinnering aan de zwangerschap. Na de structurele echo wordt er tussen de 30 en 32 weken nog een groei echo gemaakt. Tussen week 35 en week 36 krijgt u advies over de bevalling en is er ruimte voor vragen. Wilt u meer weten over welke controles er worden uitgevoerd in onze verloskundigenpraktijk in Rotterdam? Neem contact met ons op!

Verloskundigenpraktijk in Rotterdam heeft korte lijntjes met kraamzorg in Rotterdam

Zodra u alle controles in onze verloskundigenpraktijk in Rotterdam heeft gehad is het afwachten totdat de bevalling op gang komt. Uiteraard zijn wij hierbij aanwezig en ondersteunen wij u waar nodig. Van tevoren bespreken wij welke wensen u heeft. Na de bevalling begint de kraamzorgperiode waarbij wij nog een aantal keer op huisbezoek komen. Voor kraamzorg in Rotterdam werken wij nauw samen met kraamzorgbureau Eerste Week. Doordat wij snel met elkaar communiceren kunnen wij u zorg op maat bieden die is afgestemd op uw behoeftes. Wilt u meer informatie ontvangen? Mail naar info@evav.nl.

Menu