Verloskundigen Rotterdam

Verloskundigen in Rotterdam zijn 24/7 bereikbaar

Op zoek naar professionele verloskundigen in Rotterdam die 24/7 bereikbaar zijn? U kunt ons altijd bereiken voor al uw dringende vragen en voor spoed. Als u zwanger bent wil u kunnen rekenen op kwalitatief hoogstaande zorg. Wij hebben allemaal een erkende opleiding afgerond en zorgen ervoor dat we op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen zodat wij u nog beter kunnen ondersteunen. Het belangrijkste voor ons is dat wij aanstaande ouder goed kunnen begeleiden tijdens de zwangerschap, bevallingen en ook tijdens het kraambed. Daarbij houden wij rekening met de wensen die u hiervoor heeft. Verder kunt u bij ons op avondspreekuur komen, op verschillende locaties afspreken met onze verloskundigen in Rotterdam en zijn wij snel bereikbaar. Wilt u meer weten over hoe de zorg er na de zwangerschap uit zal zien? Ook voor kraamzorg in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact op als u hier meer over wilt weten.

Verloskundigen in Rotterdam hebben passie voor hun vak

Wij doen ons werk als verloskundigen in Rotterdam met veel passie en liefde. Wij kijken ernaar uit om u te mogen begeleiden in deze bijzondere periode. Waarschijnlijk wilt u eerst wat meer weten over onze werkwijze. Zodra u zich heeft aangemeld voor de intake wordt er een afspraak ingepland om een echo te laten maken. Dan bekijken wij of het hartje klapt en of de zwangerschap zich in de baarmoeder bevindt. Wij raden hierbij aan om de echo rond de 7 weken in te plannen. Verder is het handig dat uw blaas gevuld is zodat uw kindje beter zichtbaar is op de echo. Als u tijdens de intake vragen heeft of last heeft van zwangerschapsklachten voorzien wij u uiteraard graag van advies. Wij zullen u uitleg geven en u geruststellen. Meld u direct aan door het aanmeldformulier in te vullen en u wordt ingepland voor een intake bij één van onze verloskundigen in Rotterdam.

Vervolgafspraken bij verloskundigen in Rotterdam

Nadat u een intake heeft gehad bij onze verloskundigenpraktijk in Rotterdam wordt er tussen de 9 en 14 weken een termijnecho gepland. Daarna komen er nog een aantal vervolgcontroles waarbij er ook nog een aantal echo’s worden gemaakt. Wilt u een pretecho in Rotterdam laten maken? Ook dit is mogelijk bij ons! Het is een leuke manier om op de zwangerschap terug te kunnen kijken. Tijdens alle controles vinden wij het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt en al uw vragen kunt stellen. Schroom dus niet om tussendoor contact met ons op te nemen. Meer weten over onze werkwijze? Mail naar info@evav.nl.

Menu