Kindje op komst, van harte gefeliciteerd!

Een zwangerschap is een bijzondere tijd in jullie leven. Tijdens de zwangerschap bereid je je al voor op de geboorte van je kindje en de tijd erna. Kraamzorg is een belangrijk onder deel van deze periode en wij verlenen dit met veel deskundigheid, inzet en plezier.

Wij zijn onder deel van de Geboortezorg Plus Franchise. Zo hebben wij als kleinschalige kraamzorg alle expertise in huis om jouw kraamtijd zo perfect mogelijk te laten verlopen.

Vertrouwde kraamzorg in Rotterdam Schiedam & Dordrecht

  • Eén kraamverzorgster tijdens jouw kraamtijd
  • Professionele begeleiding en vakmanschap
  • Uitstekende samenwerking tussen kraamverzorgster en verloskundige
  • Intake door de verloskundige
  • Kraamzorg met hart voor de cliënt
  • Deskundige & enthousiaste kraamverzorgsters
  • Altijd bereikbaar voor uw vragen, altijd iemand aan de telefoon, bij ons geen bandjes en keuzemenu’s.
  • Alle verzekeraars vergoeden onze zorg
  • HKZ en borstvoeding gecertificeerd

Op deze website lees je meer over onze aanpak . Wij hopen dat onze manier van zorg verlenen je aanspreekt en dat je besluit je kraamzorg aan ons toe te vertrouwen. Mocht u nog vragen hebben zijn wij altijd telefonisch of per mail te bereiken. We vinden het belangrijk dat je met veel plezier kunt terugkijken op de kraamtijd.

Over ons

Kraamzorg Eerste Week is in 2015 opgericht vanuit de visie om de samenwerking tussen de verloskundige en de kraamverzorgsters te verbeteren. Kwaliteit, openheid en service staan bij ons voorop. Bij ons bent u geen nummer en heeft u een vast aanspreekpunt voor alle vragen rondom de kraamperiode

Uniek bij Kraamzorg Eerste Week is de nauwe samenwerking tussen de kraamverzorgenden en uw verloskundige prakijk. Ze werken volgens één beleid en zijn goed op elkaar ingespeeld, wat voor jou de beste kraamzorg oplevert.

Vanuit die visie is gekozen de uil in het logo te verwerken: de uil laat de verbondenheid zien van Kraamzorg Eerste Week met de verloskunde. De uil is het symbool van verloskundigen omdat zij staat voor wijsheid en kennis, maar ook voor de nachtelijke uren waarin verloskundigen en kraamverzorgsters moeten werken.

Onze kraamzorg

PROFESSIONEEL
Alle kraamverzorgsters die via Kraamzorg Eerste Week werken hebben een gedegen, professionele opleiding gevolgd en bieden kraamzorg met veel passie voor het vak.

EÉN KRAAMVERZORGSTER
Ons kraambureau heeft een unieke aanpak; wij garanderen dat je zoveel mogelijk één kraamverzorgster in huis krijgt tijdens je hele kraamperiode. Daarmee bieden we je rust en vertrouwen. Er verandert tenslotte al genoeg. Mocht er wel een wisseling optreden zul je hier weinig van merken. Wij zijn een klein team die elkaar goed kent.

ALTIJD BEREIKBAAR
Je kunt 24 uur per dag, zeven dagen in de week contact met ons opnemen, wij zijn altijd bereikbaar. Je krijgt altijd iemand aan de lijn, bij ons geen bandjes en keuzemenu’s. Heb je vragen, de deur staat voor je open. Wij komen bij je langs voor een intakegesprek.

DE KRAAMZORG
De kraamverzorgster richt zich in het bijzonder op de zorg voor moeder en baby. Daarnaast neemt de kraamverzorgster de zorg voor de ander gezinsleden en de dagelijkse huishouding op zich. Zo kun je samen met je gezin optimaal genieten van de kraamtijd.

Werkgebied

Kraamzorg bij jou in de buurt

Wil je zeker weten of we jou ook van kraamzorg kunnen voorzien, bekijk dan hier of je binnen ons werkgebied valt. Wij leveren kraamzorg in omgeving Rotterdam, Schiedam, Dordrecht. Ons kantoor/postadres zit op Rotterdam Zuid. Val je net buiten ons werkgebied en wil je toch graag kraamzorg van ons ontvangen kan dit in overleg!

Kwaliteit

Certificaten

Kraamzorg Eerste Week is in het bezit van het HKZ-certificaat en we zijn lid van branchevereniging voor de kraamzorg, Bo Geboortezorg. Dat betekent dat we voldoen aan alle eisen die gesteld worden aan een werkend kwaliteitsmanagementsysteem. Met dit systeem wordt continu de kwaliteit van kraamzorg gemeten, geëvalueerd en verbeterd. Ook hebben we het WHO-borstvoedingscertificaat verkregen, omdat we voldoen aan alle eis en die gesteld zijn voor het begeleiden bij borstvoeding.

Cliënttevredenheidsonderzoek

Om onze kwaliteit te kunnen meten, is jouw mening essentieel. Daarom ontvang je na de kraamperiode een uitnodiging mee te werken aan een enquête. We vernemen graag wat jij goed, en niet goed vindt aan onze zorg, zodat we continue onze zorg kunnen optimaliseren.

Gedragscode

Lees hier de gedragscode: Klik hier

Scholing en deskundigheidsbevordering

Al onze kraamverzorgenden staan geregistreerd in het kwaliteitsregister kraamverzorgenden. Daarnaast worden ze steeds bijgeschoold op diverse belangrijke onderwerpen. De kraamverzorgenden werken volgens protocollen en richtlijnen die continu actueel gehouden worden.

Privacy

Kraamzorg Eerste Week heeft persoonlijke gegevens van je nodig om jou kraamzorg te kunnen bieden. Onze medewerkers houden zich daarbij aan de regels van de wet. Uitgebreide informatie hierover kun je lezen in de algemene voorwaarden NL ENG en ons privacy statement.

Menu