3D echo Rotterdam

3D echo laten maken in Rotterdam

Als u tijdens uw zwangerschap een 3D echo wilt laten maken in Rotterdam, dan staat Eva Verloskundigen graag voor u klaar. Binnen onze praktijk hebben we de beschikking over professionele apparatuur waarmee we uw kindje prachtig in beeld kunnen brengen. Een 3D echo laten maken in Rotterdam geeft u alvast een idee over hoe uw baby eruit ziet. Dat is niet alleen leuk voor tijdens de zwangerschap, maar een 3D echo vormt op deze manier ook een prachtige herinnering voor later.

Tijdens de zwangerschap verandert uw buik bijna wekelijks. De ruimte past zich aan zodat uw kindje voldoende mogelijkheden heeft om goed te kunnen groeien. Als ervaren verloskundige in Rotterdam, begrijpen we als geen ander dat u uw kindje zo snel mogelijk wilt kunnen zien. Met een 3D echo is dat al mogelijk bij een zwangerschap die tussen de 25 en 30 weken ligt. Door het laten maken van een 3D echo in onze verloskundigenpraktijk in Rotterdam, heeft u de mogelijkheid om uw ongeboren baby in kleur te kunnen zien.

De stilstaande beelden bieden voldoende diepte om de gelaatsuitdrukkingen van uw kindje te kunnen bewonderen. Het laten maken van een 3D echo in Rotterdam kan natuurlijk ook in het bijzijn van uw partner, andere kinderen of de aanstaande grootouders. Onze verloskundige in Rotterdam-West staat daarin graag voor u klaar.

Een 3D echo laten maken bij Eva Verloskundigen in Rotterdam

Bij Eva Verloskundigen werken we met geavanceerde apparatuur en de beste echoscopisten. Op deze manier is de kans het grootst dat u uw ongeboren kindje het mooist in beeld krijgt. Een pretecho laten maken in Rotterdam is altijd een leuke aangelegenheid. Deze echo’s hebben geen medische bedoelingen.

Natuurlijk zullen we u wel informeren als er eventuele bijzonderheden worden geconstateerd door onze verloskundige in Rotterdam-Zuid. Natuurlijk bent u binnen onze praktijk ook van harte welkom als u een echo wilt laten maken om het geslacht van uw baby te kunnen bepalen. Deze geslachtsbepaling in Rotterdam gebeurd aan de hand van een 2D echo die uitgevoerd kan worden vanaf 15 weken zwangerschap. Anders dan bij een 3D of 4D echo het geval is, bevatten deze beelden geen diepte en worden ze in zwart-wit weergegeven.

3d echo Rotterdam

Een 3D echo van Eva Verloskundigen in Rotterdam is een waardevolle herinnering voor later. De beelden kunnen natuurlijk ook gebruikt worden voor in het zwangerschapsboek, of het geboortekaartje. Neem vrijblijvend contact met ons op als u een 3D echo wilt laten maken in Rotterdam.

Menu